LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, October 29, 2010

Slimming center

lama tak citer pasal kisah saya gi lwm,untuk kuruskan badan kan?camne nak citer, sebab lama tak pegi.cuti sekolah ni,baru nak continue sesi lwm.

so bile lama tak pegi..berat saya naik tak?


jawapannye tidak. tapi turun lagi 1-2 kg dengan sendiri


mungkin sebab sistem badan saya dah quite ok,takde blocking sini sana lagi..darah block, lemak block..macam2 lagi haa roadblock sebelum ni dok tanggung..haha


mungkin sebab semakin aktif berlari kejar damia aleya dan daniel ali.huhu


dan mungkin ada juga kesan saya amalkan produk pemakanan yg satu tuh.nak tahu ke apa dia?haha.tak nak cerita..


takdela.takdela...nak cerita la ni.


tapi saya tak reti nak promote .tak reti nak jual ubat..:p


apa kata,korang pi usya sendirik tentang Khal Kurma Plus.





Khal neh, saya baru amalkan 1 botol= 1 liter.


actually abah saya yang minum dulu,dan pastu kesihatan dia makin sihat [lepas nyaris2 nak kene strok awal thn dulu..] dan abah pun makin slim..makanye ramai orang tanya dan beli dari dia. so sekarang,abah saya dah jadi tokey jual khal neh..hehe


tapi, pada sapa yang berminat nak tahu, korang bleh melayari


                                                  Produk Qurba sdn bhd


 Khal Tamar Plus ni bukan ubat untuk kuruskan badan actually ia sejenis pemakanan. Orang Arab memang dok amal khal = cuka neh.sebab tu derang tak risau nak melantak kambing sekor slumber camtu je..huhu.Khal ni berfungsi untuk stabilkan sistem badan,buang toksik dan potong lemak.


Details di:
http://www.qurba.com.my/khal.html

Kesan lepas 1 botol saya minum:

1.paling utama..susu badan sangat banyak.
2.tak letih.
3.saya tidak lagi buat2 tidur nak ngelat dr suami..haha.sapa tak paham,dok diam.:p
4.berat turun jugak walaupun takdele pulun2 diet macam hari tu.huhu

Dan ni sedikit info tentang Khal yang saya amik dr web tu

KHASIAT DAN KELEBIHAN KHAL

KHAL dapat menyembuhkan penyakit yang digeruni dewasa ini seperti kencing manis, darah tinggi, membuang kolesterol, lemak di jantung dan usus, mencegah obesiti,dan penjagaan kecantikan badan (slimming) secara semula jadi. KHAL dapat mencegah masalah asid berlebihan, masalah gout, buasir, masalah usus, sembelit, membuang toksik, menstabilkan kepanasan badan, migrain serta penjagaan kulit.


KETERANGAN KANDUNGAN

KHAL TAMAR PLUS yang dihasilkan PQSB terdiri dari:
1. Satu botol KHAL (1 liter) yang sudah dicampur dengan madu asli dari negara Islam Iran.
2. Satu bekas herba-herba pilihan dari Khazanah Perubatan Islam.
3. Untuk diminum selama satu bulan.

Ok.cuti sekolah ni..saya nak continue sesi LWM..;)

5 comments:

atulhani said...

kesan no 3 hang tu kelakar laaa hahahahaha.. oo rupanya ada ngelat2 yer..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

nak try jugak laa

atulhani said...

wei menda Khal tu ada kat kedah aje ke.. tak pernah jupe lagi kat kedai...

Diyana Zulkifli said...

atulhani:letih dgn kehidupan seharian bersama anak2,laki jd mangsa.common problem hidup seorg isteri..huhu.

ustaz jamil neh baru dok aktif bisnes 1-2 thn neh,sblum ni..mmg takde lg kot kat luar kedah.tp kat kedah,mmg femes skrg ni..esp pd warga emas la kan.

yanadzul:ustaz jamil ,hutan kampung punya produk.try le yana.mmg berkesan ;)

Mrs Hardlena said...

klu utk sakit2 or lenguh2 bdn boleh ker minum ni..klu nk bg subur apa2 yg x subur ngam jgk ke hehe..

kt sini x pernah nampak lg produk ni. x tau la blom ada or diri sendiri yg x nampak haha