LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, November 22, 2010

selalunya

selalunya memang saya banyak cerita

memang banyak pun

tapi tatau nak mula yang mana dulu

melihat entry yang kosong tanpa bait2 patah perkataan ni,kesian la plak.

jadiknya,cuma ikut gerak jari di keyboard aje taip apa yang hati kata

apa cerita-cerita yang nak diceritakan?

hmm.ntah.

lupa dah .nantila .esok sambung cerita semula.

saja ja ni,gian nak menaip..:P

6 comments:

atulhani said...

aku ada bnyk idea plak.. tp tak sempat nk update or upload pics. huhu.. aku banyak kerja.. tak mcm orang tu dah cuti sebulan hehehhee..

Diyana Zulkifli said...

atulhani:hmm cuti mendenye atul..huhu.mggu ni sibuk meeting n isi data online.tiada cuti la utk aku..huhu

Mrs Hardlena said...

hehe.. tgh duk sibuk2 kenduri nisah ni mana nak sempat update blog yer. nnt jgn lupa update psl kawen nisah yer..

d i d a said...

tu la hg senyap lama pulak..sibuk kenduri..

Diyana Zulkifli said...

mrs hardlena:itula.tak sempat.ni dah balik kulim,blehla berintenet..hehe

Diyana Zulkifli said...

dida:sblum ni,kami kan guna khidmat catering ja klu utk majli snikah..tapi tahun ni,try masak sndiri.pada la..utk 300 org pun,rs cam nak patah pinggang..huwaa.