LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, March 14, 2011

bekas ulat buku

walaupun dah lama saya subsribe newsletter dari MPH,tapi saya jarang masuk situ untuk membeli.^^

tapi disebabkan 1 buku ni, saya korek2 balik pasword website MPH. ada lagi la simpan reminder username and pasword.haha.



A Doctor in the House: The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad
 tapi tadi petang,intenet lembab nak mati..pastu tgk plak tempoh penghantaran makan masa 4-5 hari, lama tu.

Esok balik alor star saya nak cari di MPH sane.

Mahal. tapi saya yakin berbaloi.

Tadi en suami nak cari di Popular. saya kata tak ade kot.rasanya ada di MPH je. bertekak2 last2 tak  pegi cari pun di Popular

Saya ada juga baca Buku Oren. Berapa hari tu tulis?8 hari? ^^

7 comments:

BabyIbu said...

cop. pas ko bc aku nk pinjam.

Dalin said...

yeayhh.. sy da beliii~

BIONIC WOMEN said...

kita pun nak cari kat Kuantan nnti, kat area kl or selangor ni dah banyak yg out of stock..huhu

atulhani said...

aku rasa pun cam nak beli.. even aku bukanlah peminat fanatik mahathir.. dan bukan juga peminat politik..

Diyana said...

babyibu:hihi no hal

dalin:awak memang..slalo laju je ..hehe

bionic women:area kl mmg dgr dh sold out..2 hr lps kosmo ckp mph keluarkan 50 000 naskah.rs cm kejap je tu sold out.

atulhani: malay dilemma aku slalo curi baca kat kedai je..sbb masa tu tkde duit nak beli. tp yang satu ni, memang nak beli sgt2.aku dok survey online sorang2 smlm ,takdele plak bincang dgn laki aku ke hape..skali masa gi jj ptg smlm, laki aku dok cr popular..rupnye die cari jg buku ni.heh

Diyana said...

atulhani:aku pun mmg dah lama tak minat politik malaysia skrg.aku cuma minat dr mahathir je. kot dia masuk bertanding balik,baru aku blk kubang pasu..mengundi.undi dia ja la.bkn org lain..heh

Momma Mia said...

yang, nanti buat review...