LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, March 22, 2011

congak belanjawan

saje la kan semalam masuk web airasia.


check details mama dan bapak mertua pada tiket derang untuk bulan Jun ni.tengok airasia dah betulkan ke tidak.


masa saya belikan bulan lepas, baru perasan ada kesalahan nama.


tq team airasia.sibuk pun korang layan saya ni.heh


pastu saje2 klik tengok ,nak cari tiket murah. dan saja juga klik tengok pada tarikh yang tak promotion.


tahun2 sebelum ni, saya laki bini main hentam beli je..tak pernah plan bila nak balik ke hape.bile rasa nak balik,terus2 je beli 2 weeks before berangkat  jadi memang tak pernah la dapat tiket murah. macamla banyak $ sangat.^^


tapi kan...tahun ni dan juga tahun seterusnya,dah tak boleh buat cenggitu.


kalau kata nak balik raya, awal tahun  dah kene survey tak pun 1 tahun sebelum dah kene survey.


damia dan ali next year not infants anymore. 


4 single seat plus 1 infant.


cube kire..cube kire..haha.


cuba membayangkan  kirenya saya yang duduk sana....


Gulp.


Uwaa.....meroyan kuasa lima puluh kalau tak jumpa mak saya setahun.


:|

7 comments:

kinna said...

kitorg pon dh lama tak naik belon..skrg, blk klate yg dkt tu pun (dkt sbb tak merentas laut china selatan) dah dkt rm1k! harusla naik kereta jugak..em, belanja berhemah maksudnya..hehe

atulhani said...

kalau hang dok sana... alamatnya balik kedah naik sampan laa kalau mau selalu balik hehehehehe

nana said...

banyak tu banyak tu ;O

n a n i said...

plan nak ke sabah kite ni bila nye....haish...

transformed housewife said...

nak ke Sabah lg mahal dr nak ke Serawak kan. Knur balik KB pun naik FireFly sbb hubby tak suka nak drive jauh2 dan sampai 10 jam.

UNIT PSIKOLOGI DAN KAUNSELING KML said...

Mak ngah dah beli tiket setahun..huhuhuhu habis duit n kad kredit..ni balik setiap duabulan sekali...parah jugak lah...elaun wilayah bahis bei tiket je..

Halen said...

haha.. betul tu. next year dh kira 4 dewasa la kan huhhh kopak jgk tu. nasib baik la kami masih bertiga itu pun slalu kami blk berdua je sbb papa dia tu ada je 1001 alasan. nnt la tunggu pindah blk semenanjung br dia tau mcmana org meroyan nk blk kg hehe