LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, March 30, 2011

Wordless Wednesday: McAli

lazat kan nampak?nyum nyum.LOL
Mc D, jangan mara aa.jahanam box korang tu anak aku kerjakan...lalala

*Nama McAli ilham dari cik nani..hehe

13 comments:

atulhani said...

Ali memang nampak lazat! hahaha.. kalau aku dpt baby girl, boleh tak pinang ali jadi menantu? keh3.,.

ch@ said...

yum-yum-yum. sedapnyaaa. comelnyaaa.

mila.ibunajihah said...

cumillnya Ali..
kotak ni ada satu gak kat umah..tp kalu cik najihah nk bsumbat dlm tu kompom tak muat..haha..

Kimmi Zarul Hamzah said...

Ha ha ha! Lawak lah Donut!

kinna said...

cumel dan lazatttt1 hehe

azzamoro said...

haha sape dengki ali ni. kesian dia woo

Dalin said...

kak diyana? that kotak is big or ali yang kecik?

muat2 je ali masuk.. terkejut pulak tgk.. keekeke..

Halen said...

Mc A.. nyum..nyumm..renggah tang peha sedap nih.

Diyana said...

atulhani:boleh aje.tp ko kene kongsi dgn nani la.amcam?keh keh.ali ni pakwe nani tau.

ch@: sedap kan nampak..patut kene letak salad n mayo lebih ni...huahua

mila:ali masuk ok.mia masuk,jahanam trus rabak koyak tu..hehe

kimmi:anak aku ni la pulun sgt nak masuk kotak tu.aku angkat,masukkan trus dalam tu..puas hati.hehe

kinna:yummeehh!!lol

Diyana said...

azzamoro:haha.aku la tu punya angkara

dalin:ali mmg kurus skrg ni dalin dan kotak tu pun mmg besar pun rsnye..hehe

halen: tang buntut pun sedap.keh keh

UNIT PSIKOLOGI DAN KAUNSELING KML said...

cuba send gambar ni kat mcD sure dapat hadiah...prommosi iklan depa

transformed housewife said...

berapa sekotak Mc Ali ni? hehehe (klik HB mcm biasa)

n a n i said...

don:patutle aku tersedak, ada org sebut nama aku.weh, nak McD(daniel) pun bolehhhh....
atul:haip, brani ko ye...