LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, April 11, 2011

Saya Holiday, Anda Dapat Hadiah



Jom teka  Pn Halen ni nak pegi mana next week[16-24 april ni] ni?


saya teka Pn Halen ni nak gi Adelaide, Australia !!


kan?kan?kan?


Tarikh tutup: 15 April 2011


*eden memang biras pn halen,tapi eden pun tatau dia nak gi mane ni..ingat nak teka dia nak gi siam memula..tp bile timbang2 balik bila tengok gambar kat atas ni..eden rasa dia nak gi ziarah adik die ni kat australia..


tak kira menang takmenang,janji  ole2 hantar Kulim tau!! haha


Nak join, klik SINI



3 comments:

Bionic women said...

pernah tengok ler bangunan ngan pokok tu dalam filem..filem aper ek..

juanita said...

meh join contest kat blog saya

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Dalin said...

tak aci... kak diyana.. mesti tau...sebab adik beradik... huuu... plus, mesti dapat hadiah punya.. sebab adik beradik.. huuu~~~ :(