LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, June 20, 2011

sponge bob dalam kenangan

kamu banyak berjasa
sayang beb.ini adalah antara harta pertama kami laki bini. sponge bob ni bersama2 kiterang sejak dok johor dulu.merata kena angkut bila tuan dia pindah sekali.huhu

saya namakan peti ais ni sponge bob,sebab itu kan depan pintu tu ada katun budak span kunin tu..hihi.

elok lagi haa. mane rosak ape pun tapi dah sampai masa nak kena cari yang boleh sumbat ikan,sayur ,ayam banyak2.

tapi bila dah ada yang baru, tuan dia plak dah tahap tak larat nak jengok dapuq la plak...awat rasa nak bercuti dan gantung periuk dah ni...?

en kay dee?amcam?diluluskan dak gantung periuk berkuatkuasa sekarang?..

huuuu...

sekarang bila balik kerja, dengan budak mia dan ali lagi...saya rasa kudrat saya semakin menipis...

itu belum perut sengkak dan penuh lagi tu...:|

Kuatkan semangat hambaMu ini. tak lama je lagi kan..;)

p/s:en suami soh saya jual sponge bob.tapi saya sayang sangat kat dia. jadiknya, hari Khamis lepas saya pinjam hilux en suami,saya ajak konco2 cikgu lelaki 2 orang mai rumah.angkut sponge bob pi sekolah. saya wakafkan kat bilik guru. hehe. at least, boleh gak tengok sponge bob ni klu rindu2..keh keh

8 comments:

atulhani said...

nak beli yang lagi besar la tuu.. hehe. kalau aku jadi hang, sure aku jual kekekekeke.. baik betul hang p wat wakaf...

NADHIRAH NOR ZELAN said...

bagusnye ko...terpuji2 senang beranak nanti banyak wat pahala hehhe

Diyana said...

atulhani:ade dah penggantinye.tapi tak isi byk2 pun,kosong je.sbb aku tak larat nak masak dah skrg..hehe.

irah:hmm..hehe.aku jg tu nak guna yg kat bilik guru tu,wat letak tumbler n jajan aku..muehehhee

Nana said...

saya dah email address saya masa keputusan diumumkan
tak dapat yea??

fauzana ismail
no 16 lrg enggang 6
taman keramat
54200 KL

DrSinga said...

Awak dah berapa minggu sekarang...?



Soklan ini didapati tiada katian dengan span bob, patrick hatta mr crab....

Bionic women said...

semoga dengan jasa mewakafkan itu, dipermudahkan urusan harian dan urusan bersalin nnti yea..aminnn..

kinna said...

peti ais satu pintu tu seswai utk yg bujangan saje..kalo beranak pinak-pinak, tak seswai..seb baik ade tmpt len utk sponge bob!

Diyana said...

nana:eh,ye ke?rasanye masuk spam kot..nnti kasik umur anak berapa eh?nak pos.:D

dr singa:baru dlm 20w ++..tapi dah rasa tak larat sgt dah..huhu.*alasan tk nak masak.:D

bionic women:aminnnnnnn..;)

kinna:klu xde ,trpaksa le jual..huhu