LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, September 20, 2011

1 bulan dari sekarang

kredit to my biras, mrs halen
shadap! i know...i know.. en suami nampak macam adik saya,si ameng.


mencikkkknyee... saat2 sarat macam ni, keluar dengan dia..dia pakai track bottom cam tu. kalau jalan ke depan sikit,bini tinggai belakang mesti ada amoi cina jeling dia.cucuk mata amoi tu baru tau.haha.bini emo.


yes, my tummy memang begitu saat2 sarat macam ni. slalo orang ngat preknen twin. haha pasrah.


kalau betul twin pun, Alhamdullillah...bestnye. :D


amin



8 comments:

..:: WiRdA ::.. said...

baru nk tanya twin ke? haha.. camne pun mesti still neves tu ada time nk bersalin kan even hg dh 2 kali..adoiii..bila aku nk jadi dua ni...

btw, tiap kalo tgk gmbr ali kat bawah tu.. aku nk tergelak guling2..hahahahha lawak la lagi cute!

atulhani said...

hahaha... nampaknya perut hang lagi besar dr perut aku. ritu zuda datang beraya umah aku.. ada la bergambar dengan perut buyung ni kekekkee..

Diyana said...

wirda:hehe.common question dah tu dr org yg tgk..kah kah. haa..ali mmg cmtu..lasak skrg.aduila..tak terlayan

atulhani:3 kali weh..non stop,perut tak dan nak kempis...hahahah

FrH said...

haha ye laa donat .. kelihatan spt pregnant twins plak .. xpe pasni kaw2 bleh slim balik :)

NADHIRAH NOR ZELAN said...

setuju2 dengan farah...pasni leh kaw2 slim...mesti slim la hehheh biasa la ibu mengandung anak ketiga lak tu perut lg membeso la...ceh mcm anak dah ramai lak aku hehheh

transformed housewife said...

tula. org lelaki ni kalau dah kawin, ada anak2 berderet, mulalaah jln cepat2 tinggalkan kita kat blkg. takpe Diyana dah tak lama dah tu. Lps ni boleh cuba kurus balik.

ch@ said...

so far anak nak masuk dua ni, abi still lagi bg wife dia ni jln depan. brani dia tinggal isteri dia kontang-kanting. hahaha.

super comel kamu kak. takpe, lps ni dh boleh pasang badan. sama2 kita ye kak.

DrSinga said...

bini dia jalan macam penguin tak..??

heheheeeeeee