LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, September 14, 2011

aksi luar biasa anak beranak






kalau tak jatuh tergolek, tu bukan nama dia anak jantan kan..ini sikit ja saya tunjuk skill kamikaze si ali ni bila di rumah. banyak lagi skill belum tunjuk contohnya terjun tiruk dari atas katil. mendarat selamat tu,yang tak tahan tu..isk




papa no respon sebab tengah demam


ali tu..bersungguh-sungguh dia nak 'menyeberangi' papa dia dari atas kepala


saya surrender,biar papa dia je handle. sebab kalau dengan saya,ali suka smack down perut ni..senak woo.



6 comments:

atulhani said...

Ali ada bakat jadi spiderman.. melekat tu kaki and tangan dia kat dinding.. hebat seeeeeehhh...! ehehhe

DrSinga said...

bapa si Ali tu derkkk je spiderman tu menyeberang...

nad said...

uhhh.. nak jadi cicak man ker.. dah beso leh blakon filem nih..

NADHIRAH NOR ZELAN said...

dasyat ali ni hehheh poknyer redha je hehheh

3gp MELAYU said...

comella ank you....

ch@ said...

cayalah ali, super ali ni.
ayah dia selamba je, layankan je.
anak jantan katanya.